dimarts, 2 d’octubre del 2018

Barcelona. Castell de Montsoriu (28/10/2018)

SORTIDA FAMILIAR AL CASTELL DE MONTSORIU

  • La visita la fan implicant-nos en la història del castell; primer formarem part dels que intenten atacar-lo i ens explicaran com eren les armes de l'època i tots els impediments que trobem per atacar ( en definitiva, com i per què està construit així) i després passarem al bàndol que defensa el castell ( seguim parlant, en el fons, d'arquitectura i d'història).
    De fet, en tota la història del castell, ningú va aconseguir d'entrar. Et fan veure que és ben peculiar.


  • CuriCositats 
És un castell gòtic que no van aconseguir conquerir mai degut a la peculiaritat i perfeccionisme de la seva construcció.

     
  • Com anar-hi: 
El castell de Montsoriu està situat a cavall dels municipis de Sant Feliu de Buixalleu i Arbúcies, a la comarca de la Selva. Per arribar-hi es pot fer des d’Arbúcies (sortida 209 de l’Eix Transversal, C-25) o per l’autopista AP7, sortides 10 i 11.

Per la sortida 10 des d’Hostalric de l’autopista AP-7, agafeu la carretera a Arbúcies i a uns 3 km d’Hostalric us desvieu per agafar la carretera GI-552 direcció Breda. Posteriorment us incorporeu a la carretera que porta a la urbanització de Fogueres de Montsoriu (també s’accedeix al castell per la carretera de Breda a Arbúcies).
Per la sortida 11 de l’autopista AP-7 (Sant Celoni), cal agafar la carretera C-35 direcció Hostalric i la GI-552 a Breda i Arbúcies. A 3 km de la sortida de Breda, a coll de n’Orri trobareu el trencant a Fogueres de Montsoriu. Cal seguir direcció Fogueres de Montsoriu fins a arribar al coll de Castellar (3 km) on trobareu l’aparcament.
Les coordenades del castell són les següents: 41º 47′ 0.157” N 2º 32′ 25.962”

  • Hora de trobada: diumenge 28 d'octubre a les 10:30h a l'aparcament. Hi ha uns 30-40 minuts caminant des de l'aparcament fins al castell aproximadament.(IMPORTANT!!! hi ha canvi d'horari d'hivern) 
  • Horari de visita al castell: 12h  La visita dura 1h30', 

  •  Preus: adults:7,50€, nens/es fins 12 anys: gratuït, De 13 a 25 anys: 5,5€. Club súper 3: gratuït.
  • En acabar la visita les famílies que vulguin podran quedar-se a fer un pícnic i gaudir de l'entorn.
  • El pagament es realitzarà allà mateix.



https://www.google.es