dijous, 4 d’abril del 2019

Barcelona. Castell de Montsoriu (26/05/2019)


SORTIDA FAMILIAR AL CASTELL DE MONTSORIU


Us animem a passar un diumenge en família al bell mig del Montseny.
Farem una excursió fins el castell de Montsoriu. Allà ens faran una visita guiada per tot el recinte i estances del castell, i ens faran participar en la seva història, remarcant les curiositats i la perfecció de la seva construcció. Ens posarem en la pell dels atacants i dels defensors, per evidenciar la importància d'una fortalesa ben estructurada i com pot influir en la història d'un poble.
Es tracta d'un dia de relaxació i convivència, tot combinant natura, arquitectura i història, en un entorn envejable.
En acabar la visita, les famílies que ho desitgin podran quedar-se a fer un pícnic i gaudir de l'entorn. 
COM ANAR-HI:
El castell de Montsoriu està situat a cavall dels municipis de Sant Feliu de Buixalleu i Arbúcies, a la comarca de la Selva. Per arribar-hi es pot fer des d’Arbúcies (sortida 209 de l’Eix Transversal, C-25) o per l’autopista AP7, sortides 10 i 11.
Per la sortida 10 des d’Hostalric de l’autopista AP-7, agafeu la carretera a Arbúcies i a uns 3 km d’Hostalric us desvieu per agafar la carretera GI-552 direcció Breda. Posteriorment us incorporeu a la carretera que porta a la urbanització de Fogueres de Montsoriu (també s’accedeix al castell per la carretera de Breda a Arbúcies). Per la sortida 11 de l’autopista AP-7 (Sant Celoni), cal agafar la carretera C-35 direcció Hostalric i la GI-552 a Breda i Arbúcies. A 3 km de la sortida de Breda, a coll de n’Orri trobareu el trencant a Fogueres de Montsoriu. Cal seguir direcció Fogueres de Montsoriu fins a arribar al coll de Castellar (3 km) on trobareu l’aparcament. Les coordenades del castell són les següents: 41º 47′ 0.157” N 2º 32′ 25.962”

DATA I HORARI:
Diumenge 26 de maig, a les 10:15 a l'aparcament. Cal tenir en compte que l'excursió fins a dalt dura entre 30 i 40 minuts.
Horari de visita al castell: 12h.
La visita dura 1h30' 

PREUS
adults:7,50€, nens/es fins 12 anys: gratuït, De 13 a 25 anys: 5,5€.
Opció de descomptes segons el nombre d'inscripcions.
Pagament allà mateix.   







https://www.google.es