dilluns, 28 d’octubre del 2019

Barcelona. Xerrada-Taller "Explorem el sistema solar" (23/11/19)

Xerrada-Taller (PRIMÀRIA) Explorem el Sistema Solar


La humanitat està just començant a explorar altres mons dins el nostre Sistema Solar. Els reptes són immensos. Els perills, també.
Ens vols ajudar a establir una colònia a Mart? Vols dissenyar missions per explorar llocs tan fascinants com els satèl·lits de Júpiter i Saturn? Vols fer un pla per a desviar un gran asteroide que es dirigeix cap a la Terra i salvar el planeta?
L’activitat es composa d’una xerrada-col·loqui inicial, seguida d’un taller on, organitzats per equips, podreu dissenyar la vostra pròpia missió espacial.
El nostre comandant en cap serà el Joan Anton Català, qui ens deixa el següent missatge: “Sóc Màster en Astronomia i Astrofísica, i químic quàntic. L’espai sempre m’ha apassionat des de la infància. Vaig muntar el meu primer telescopi amb nou anys d’edat, amb un tub sobrant de les mostres de teixits de la botiga familiar, una ampolla buida i una lent que vaig comprar en una òptica. Us espero ben aviat! Ens ho passarem molt bé! ”
Si en voleu saber més d’en Joan Anton mentre arriba el gran dia, el trobareu al seu bloc http://estelsiplanetes.blogspot.com/
Activitat dirigida a nens i nenes entre 8 i 12 anys.
Les places són limitades.


DATES I HORARI:
  • 23 de novembre de 2019. 10:30 – 13.30

PREU:
  • Activitat exclusiva per a socis/es. 10 euros


LLOC:
Ateneu l'Harmonia
c/ Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Antiga fàbrica Fabra i Coats