diumenge, 13 de maig del 2018

Barcelona. Taller Dibuix i Escultura (9/06/2018)

CLASSE DE DIBUIX I ESCULTURA DE LA MÀ DE JAUME CASES. 

Tenim el privilegi de la visita d’un dels artistes catalans més polifacètics i interessants, Jaume Cases. 






La seva trajectòria professional és del tot interessant i extensa. 
Escultor, pintor, dibuixant i dissenyador, ha treballat pel món del cinema i en nombrosos museus. 
Podem destacar la seva feina com a dibuixant de còmics per a Walt Disney, o com a escultor-dissenyador en 3D del Cobi, Petra i Nosi en l’equip d’en Mariscal a les Olimpíades de Barcelona 92.
També ha realitzat nombrosos treballs al temple de la Sagrada Família, alguns dels quals ja es poden visitar com la maqueta monumental de la nau central, 56 escultures de mènsules d'àngels a l'absis, 7 escultures de capitells florals i àngels gaudinians a la cripta.


LA SESSIÓ CONSTARÀ DE TRES PARTS. 

A la primera, coneixerem la vida i obra d’un artista excepcional. Tindrem l’oportunitat de saber com és la vida d’un artista i en què consisteix aquest ofici. 



A la segona part, ens endinsarem en els procediments del dibuix, per fer-ho Jaume Cases ens realitzarà a temps real algún dels famosos personatges de Walt Disney com el Mickey Mouse. I seguidament practicarem la tècnica per apendre a ser grans dibuixants dels personatges de Walt Disney com ell. 

A la tercera part, coneixerem la tècnica d’esculpit per a obtenir la figura desitjada. Serem testimonis de la realització en directe d’un bust d’àngel dels molts que ha realitzat en el famós temple barceloní de la Sagrada Família. I finalment, realitzarem una peça escultòrica individual amb plastilina. 

Aquesta sessió durarà tres hores, per això farem un descans on berenarem plegats. És important que no us deixeu la carmanyola. 

Si teniu curiositat per conèixer més les obres de l’artista no dubteu a entrar al seu espai web: www.jaumecases.com








DIA I DURADA

9 de Juny de 2018 de 16:30h a 19:30h - 3 hores.


EDATS
Nens i nenes o adolescents entre 6 i 15 anys



Preu Soci 15 €
No Soci: 25 €


Places limitades



https://www.google.es








LLOC

Ateneu l'Harmonia
c/ Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Antiga fàbrica Fabra i Coats