diumenge, 8 de setembre del 2019

Barcelona. Taller emocional - Tolerem la frustració (29/09/19)

Taller emocional "Tolerem la Frustració" (Santa Maria de Palautordera, Montseny)


Veniu a la Granja Escola de Palautordera a gaudir de la natura i els animals mentre nens, nenes i joves entrenen l'habilitat per gestionar les seves emocions.

Durant tot el matí entrenaran la regulació emocional a partir de posar a prova la seva frustració en les diferents activitats proposades:

1.- Repte amb el cavall: Connectaran amb aquest bell animal que els permetrà aprendre a gestionar la seva pròpia emoció mentre intenten aconseguir l'objectiu proposat.

2.- Alliberem-nos al tobogan vermell: En aquesta activitat hauran d'entrenar l'antídot de la frustració mentre “esperen” el seu torn per llançar-se al gran tobogan.

3.- Aconseguim-ho plegats: Aconseguiran el repte final del treball en equip? Trobaran la manera de treure tot el potencial dels membres del seu equip? Aquesta aventura serà tota una prova de cohesió!

Activitats dissenyades per a edats compreses entre els 5 i els 16 anys. 

Després de l'activitat us convidem a fer un pícnic a les zones d'esbarjo de la Granja Escola. No disposen de servei de cafeteria ni restauració, així que cada família haurà de portar el seu dinar i begudes. Es tracta d'un moment molt especial on podrem conèixer-nos millor. Nens i nenes poden seure junts i parlar de les seves coses, mentre joves i grans parlem de les nostres.

Aquesta activitat només està disponible per a socis del Fanjac.

El termini per apuntar-se és el 22 de Setembre de 2019 o fins exhaurir les places disponibles
 



DATES I HORARI: diumenge, 29 de setembre
A les 9:30 cal estar a la recepció de la Granja Escola. La visita comença a les 10:00 i acaba a les 13:30.

PREU: 13 € per nens i nenes. 3 € per adult i acompanyants 16 o més anys. Gratuït per infants menors de 3 anys.

LLOC: La Granja Escola, BV-5301, 1. 08460 Santa Maria de Palautordera, Barcelona